Engagerade frisörer och stylister som finns till för dig

Clip består av ett stort team hängivna frisörer & stylister vars enda jobb är att få dig att se fantastisk ut. Vi är specialister på färg och form och har ett oslagbart produktutbud för alla hår och livsstilar. Kreativitet och passion är en naturlig del av vårt arbete. Men lika viktigt är bra samarbete och gedigen kunskap för att du ska få den perfekta frisyren som passar just dig och din livsstil. Vi är noga med att lyssna på dina egna idéer och önskemål och duktiga på hitta en stil som är rätt för dig. Vi är nöjda först när du är nöjd.

 

Catharina, Åsa och Karin ägare av Clip. Personalen består av hängivna frisörer och stylister.

Clips delägare Catharina, Åsa och Karin.

 

Vi siktar mot stjärnorna

Vi är bra på det vi gör, men vi tycker inte att det finns något som heter bra nog. Därför vidareutbildar vi oss oavbrutet. Vi besöker de internationella hårmässorna och går kurser hos de bästa utbildarna. Unikt för oss är att alla frisörer får gå kurser både utomlands och i Sverige. För oss är det nämligen viktigt att alla får den bästa utbildningen, så att du får den bästa behandlingen. Att det gör jobbet ännu roligare och att vi blir ett ännu mer sammansvetsat team spelar förstås också in.

 

Trendkänsla och färgglädje

Vi har stenkoll på mode, stil och trender. Och det lönar sig: tre gånger har vi varit finalister i Color Trophy Award. L´Oréal har valt oss till utbildare på deras färger i Sverige. Vårt team lär upp frisörer på alla nivåer i hela landet. Vi har L´Oréal Professionals kompletta färgkollektion och kan ge dig exakt den färg du vill ha utan att kompromissa.

 

Clip är ett genuint Umeå-företag

Clip har funnits i Umeå sedan 1987 och idag är vi ett av Sveriges största frisörföretag. Vår andra salong öppnades 1998 med inriktning mot drop-in kunder. Clip Drop in flyttade in i nya spännande lokaler i Utopia-gallerian, våren 2014.Från början fick kunderna en personsökare så att de kunde gå och shoppa medan de väntade. Nu ringer vi dig på mobilen istället. Vår största salong är Clip Room på Rådhusesplanaden i Umeå. Alla Clips salonger är arkitektritade för att passa oss och våra kunder.

 

Våra salonger

Clip Room

Vår största salong är snygg och trivsam och ligger i anrika kvarter på Rådhusesplanaden i Umeå. Här tar din favoritfrisör hand om dig som bokat online. På Clip Room hittar du allt du behöver för ditt hår – produkter från de ledande märkena samt de redskap du behöver. Vi erbjuder även ett stort utbud av kosmetika från svenska Face Sthlm. Välkommen in att botanisera!

 

Clip Shop

I hjärtat av city, mitt på gågatan, ligger Clip Shop. Det är här du hittar vårt största sortiment av produkter. Vi har allt du kan tänka dig inom hårvårdsprodukter och även ”hårdvara” som platt-tänger och borstar. Ta hjälp av oss proffs när du shoppar. Här jobbar din favoritfrisör – då och då – eftersom alla våra frisörer i Umeå jobbar på alla tre salonger efter rullande scheman. Det är roligare så!

 

Clip Drop-in

Här jobbar 2-4 obokade frisörer varje dag. Vi släpper alla tider för dagen då vi
öppnar kl 09.30. Titta in och boka din behandling. Du kan också boka på telefon – ring samma dag, så bokar vi dig när du kan komma. Vi gör alla behandlingar på Clip Drop-in: klipp, färg och permanent. Här jobbar din favoritfrisör – då och då – eftersom alla våra frisörer i Umeå jobbar på alla tre salonger efter rullande scheman. Det är roligare så!

 

Om du har funderingar kring våra priser eller behandlingar, ring oss på 090-12 82 82 / 090-77 82 82 eller kom in på någon av salongerna så svarar vi på dina frågor.

 

Ett stort och härligt gäng frisörer

Idag har vi 27-30 anställda på tre salonger – vilket är unikt. På de flesta andra salonger är frisörerna egna företagare och hyr stol. Vårt sätt att arbeta ger oss bättre teamkänsla och gör att vi kan ha ett mycket större produktutbud. Hos oss jobbar alla Clips frisörer på alla tre salonger efter rullande scheman. Omväxlingen ger oss ny inspiration och skaparlust. Vi är väldigt stolta över att både personal och kunder trivs hos oss. Och att Clip ständigt ligger i framkant.

Välkommen till en av Sveriges ledande frisörer!